Comunitatea academică "Ovidius", chemată la referendum

180
Comunitatea academică

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța aduce la cunoștință publică organizarea referendumului având ca obiect stabilirea, prin vot universal, direct și secret, a opțiunii pentru una din cele două modalități de desemnare a rectorului, fie pe bază de concurs public, fie prin votul universal, direct și secret al tuturor cadrelor didactice și de cercetare titulare din cadrul universității și al reprezentanților studenților din senatul universitar și din consiliile facultăților.

Referendumul se va desfășura pe data de 20 iulie, între orele 9-18, în sediul Cantinei Universității, situată pe b-dul Mamaia nr. 124. În situația în care referendumul nu este validat conform legii, se va organiza un nou referendum, pe data de 23 iulie.

Persoanele cu drept de vot înscrise pe listele de vot ale universității sunt chemate să se pronunțe prin aplicarea ștampilei de vot pe una dintre variantele pentru care optează, înscrise pe buletinul de vot.

Dezbaterile publice pentru informarea comunității universitare asupra referendumului pentru stabilirea modalității de desemnare a rectorului au început deja și au loc în Aula Magna, următoarele întâlniri fiind stabilite pe 8, respectiv 15 iulie, de la ora 13.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9968 secunde