Se întâmplă la American Corner

Comisia Fulbright față-n față cu constănțenii

365

Cine dorește să se alăture celor peste 2.200 de studenți din România care studiază în Statele Unite, cu fonduri oferite de universitățile americane, poate participa la o instruire pe care Comisia Fulbright o organizează la Constanța, în parteneriat cu Biblioteca Universitară "Ovidius" și American Corner Constanța.
Cum se poate realiza o asemenea performanță care vă asigură accesul la cele mai bune universități din lume, cum se construiește acest succes și ce beneficii veți avea în planul dezvoltării profesionale și personale veți afla în cele patru sesiuni de informare și instruire din zilele de 9, 10 și 11 noiembrie.
Programul din 9 noiembrie are ca temă admiterea la studii post-universitare în Statele Unite și se adresează studenților în ani terminali și absolvenților de studii universitare interesați de doctorate și masterate în Statele Unite, cu finanțare din partea universităților americane. Pre-zentarea interactivă va avea loc la sediul American Corner Constanța, etajul 2, Universitatea "Ovidius", Campus, Aleea Universității nr. 1, la ora 16:00 și va dura 60 de minute.
Zilele de 10 și 11 noiembrie sunt dedicate elevilor de liceu și includ prezentări despre studiile universitare în SUA, procesul de admitere și sursele de finanțare. Programul de instruire va fi găzduit de Liceul Teoretic "Ovidius", între 11.00 - 12.00, de Liceul Teoretic "George Călinescu", în intervalul 12.30 - 13.30, și de Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", între 15.00 - 16.00. În data de 11 octombrie, în intervalul 10.00 - 11.00, programul de instruire va fi găzduit de Liceul Internațional de Informatică.
Acest eveniment a fost organizat anterior la American Corners din Timișoara, Craiova, Baia Mare, Iași și Cluj, bucurându-se de mare succes.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Acuze grave la Facultatea de Arte
Pagina a fost generata in 0.2057 secunde