Școlile care vor trăi emoțiile testărilor pilot

374
Școlile care vor trăi emoțiile testărilor pilot - test-1359068629.jpg

Articole de la același autor

În ediția de ieri a ziarului vă aduceam la cunoștință că în acest an școlar s-a stabilit că evaluările competențelor fundamentale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a se vor desfășura în perioada 9-23 mai, prin administrări pilot, pe un eșantion de elevi stabilit la nivel național.

Iată că tot ieri, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a publicat pe site-ul său oficial unitățile de învățământ care au fost selecționate pentru administrarea pilot a evaluărilor naționale la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. Acestea sunt: Liceul "Mihai Viteazul" din localitatea Mihai Viteazu, Școala Gimnazială "Mihai Viteazul" Constanța, Școala Gimnazială Castelu, Școala Gimnazială nr. 31 Constanța, Școala Gimnazială "Adrian V. Rădulescu" Murfatlar, Școala Gimnazială Amzacea - General Scărișoreanu, Școala "Mircea Eliade" din Cernavodă. Întrebat de ce crede că au fost alese în majoritate unități din mediul rural, prof. Mircea Vrană, inspector general adjunct, a declarat pentru "Cuget Liber" că eșantionul a fost realizat de către Centrul Național de Evaluare și Examinare, astfel încât fiecare tip de evaluare să fie administrată în unități de învățământ distincte. "Probabil că se dorește o estimare a situației învățământului în mediul rural, pentru a se interveni cu măsuri de redresare". 

Lista unităților de învățământ care compun acest eșantion cuprinde 86 pentru clasa a II-a, 136 pentru clasa a IV-a, respectiv 86 de școli pentru clasa a VI-a.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2668 secunde