Colegiul de Arte, premii peste premii la concursurile școlare

229
Colegiul de Arte, premii  peste premii  la concursurile școlare - colegiuldearta-1430413168.jpg

Articole de la același autor

Pentru Colegiul Național de Arte "Regina Maria", luna aprilie a constituit o încununare a muncii depuse de întregul colectiv profesoral pentru instruirea celor mai buni elevi.

Cel mai recent premiu cu care s-au întors elevii acestui colegiu este de la ediția jubiliară a Festivalului Național al Teatrelor de revistă pentru copii, desfășurat recent la Bușteni, și unde spectacolul "Revista, revistelor… Remember 20", pe texte de Laurențiu Vlad, a obținut Premiul I.

Pe lângă cele 200 de premii din semestrul I obținute la fazele locale, județene, zonale ale concursurilor școlare, palmaresul colegiului s-a îmbogățit cu premiile obținute la faza națională a olimpiadelor școlare. Rezultatele sunt remarcabile atât la competițiile de specialitate, cât și la cele de cultură generală.

Numeroase premii speciale au obținut elevii de la Coregrafie sub îndrumarea prof. Carmen Chilea, dar și la Muzică, având drept coordonator pe prof. Victoria Boicenco și prof. Florian Stoica, ori la Arte vizuale, sub coordonarea prof. Andrei Beșcuță și prof. Georgian Apostolache sau la Limba italiană, îndrumați fiind elevii de prof. Angela Francisca Doicescu.

"Și prin aceste rezultate, Colegiul Național de Arte «Regina Maria» rămâne una dintre școlile de referință din învățământul vocațional constănțean, implicându-se în viața culturală atât la nivel local, cât și la nivel național și internațional. Elevii sunt îndrumați atent, sunt susținuți în toate demersurile lor, în consens cu crezul Reginei Maria, al cărei nume îl purtăm «orice atinge perfecțiunea deplină te umple cu un sentiment de pace și de o adevărată mulțumire…»", a declarat prof. Nejdet Gevat-Ismet, director, apreciind eforturile elevilor și ale profesorilor, adăugând că așteaptă cu interes pentru anul școlar 2015-2016 rezultate la fel de frumoase și de la noua specializare - Arta actorului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3399 secunde