Cinema Cityplex Tomis Mall vă invită la film. Ce noutăți sunt pe marile ecrane

393
Cinema Cityplex Tomis Mall vă invită la film. Ce noutăți sunt pe marile ecrane - filmebun3-1551457034.jpg

Articole de la același autor

În aceste două zile minunate de week-end vă puteți destinde în oraș și cu un film bun. Cinema Cityplex Tomis Mall vă așteaptă, ca de obicei, cu o mulțime de titluri. Dintre acestea, vom aminti doar câteva. Filmul  "Caisa", regizat de Alexandru Mavrodineanu este un documentar de 84 de minute, care îl aduce în prim plan pe Dumitru Dobre, un antrenor de box aflat la sfârșitul carierei, care lucrează pentru a transforma un grup de copii din medii defavorizate în următorii campioni de juniori. Deziluzionat, dar perseverent, el își pune speranțele într-un puști talentat de 13 ani, poreclit Caisă (Cristian Palcuie). Poveste emblematică pentru lumea în care trăim, Caisă vorbește despre perseverență și despre supraviețuirea celui mai puternic într-un mediu incapabil să te sprijine cu adevărat. 


Un alt film românesc ce merită văzut este "Să nu ucizi", cu Alexandru Suciu, Cristina Flutur, Elias Ferkin. Pelicula ne spune povestea lui Cristian, un chirurg tânăr și ambițios, pe care pierderea unui pacient, în urma unei intervenții de rutină, îl determină să pornească o luptă solitară împotriva sistemului, riscându-și familia și cariera pentru a descoperi adevărul. Regizorii mărturisesc că este povestea unui Don Quijote care se luptă cu fața umană a unui sistem care există pentru că noi îl acceptăm prin toate acțiunile noastre de zi cu zi. 


"O prietenie pe viață", cu Linda Cardellini, Viggo Mortensen, Mahershala Ali este o comedie ce ne detaliază povestea reală a unei prietenii improbabile, dintre un pianist de culoare și un italiano-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca șofer și asistent personal. Unde? În America anilor '60, unde rasismul și prejudecățile încă erau o normalitate. 
Ca în fiecare săptămână, nici copilașii nu sunt uitați, ei putând viziona "Harvie și muzeul fermecat". Harvie este un băiețel isteț, dar cam neastâmpărat, iar cea mai mare pasiune a sa sunt jocurile video. Mai mult decât atât, el ar da orice pentru a termina ultimul nivel. Într-o zi, împreună cu prietena sa, Monica și patrupedul Jerry, ajunge prin părțile neexplorate ale Muzeului de Păpuși. Cei trei descoperă că muzeul este de fapt fermecat, iar păpușile vechi de sute de ani se trezesc la viață. Din păcate, o forță malefică amenință muzeul, iar Harvie este singurul care o poate opri. Oare va reuși Harvie să treacă peste propriile slăbiciuni și să facă față provocărilor din lumea reală? Rămâne ca dumneavoastră, împreună cu cei mici să aflați care este finalul acestei povești.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4711 secunde