Cinema City Mall Tomis vă invită la film

288
Cinema City Mall Tomis vă invită la film - filme2-1540309219.jpg

Articole de la același autor

Mark Wahlberg, într-o nouă misiune secretă

Dacă vreți să vedeți un film bun, Cinema City Mall Tomis vă propune, până mâine, câteva titluri care nu trebuie ratate. Unul dintre acestea este "Mile 22: Misiune secretă", cu Mark Wahlberg, Iko Uwais, John Malkovich.

Timp de 94 de minute, o echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranță un deținut străin extrem de important pe o distanță de 22 de mile, de la ambasada Americii, până la punctul de extracție din sudul Asiei. Suspectul deține informații de risc major pentru siguranța mondială, care ar putea declanșa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.

★ ★ ★

Dacă vreți să aflați care este "Secretul fericirii", atunci trebuie să mergeți neapărat la cinema. Pelicula poartă semnătura regizorului Vlad Zamfirescu și îi are în distribuție pe Irina Velcescu și Theo Marton. În această comedie, Tom își împinge soția și amicul în situații mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit.

★ ★ ★

Și pentru că tot se apropie Halloween-ul, pe piață a și apărut filmul cu același nume, care îi are drept protagoniști pe Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak și Will Patton.

Acțiunea se petrece la patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween pe Laurie Strode. Presimțirile acesteia se dovedesc, însă, a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă, odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit pentru a-și duce în sfârșit la îndeplinire planul machiavelic. Numai că, de data aceasta, Laurie nu mai e singură, iar fiica ei, Karen, va face tot posibilul să își salveze mama. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 August 2018
Stire din Diverse : "Darius",  invitație la film
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Actual : Tom și Jerry ajung pe marile ecrane!
Pagina a fost generata in 0.3772 secunde