Cine sunt noii directori din școlile constănțene

9020
1
Cine sunt noii directori din școlile constănțene - fozofonddirectori-1503833571.jpg

Articole de la același autor

Timp de două zile, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" a găzduit interviurile pentru ocuparea, prin detașare, a posturilor de directori și directori adjuncți rămase libere după susținerea concursului în scris.
Din păcate, nici așa nu s-au ocupat toate locurile din conducere, pentru multe unități de învățământ neexistând niciun candidat.


În total, au fost disponibile 71 de posturi, din care 45 pentru directori și 26 pentru directori adjuncți. 


Conform programării Inspectoratului Școlar Județean Constanța, pentru proba de interviu s-au înscris numai 40 de candidați și, la final, au fost declarați admiși 34, din care doi pentru același post. 38 de funcții de conducere sunt în continuare vacante, în grădinițe, școli și licee, atât din județ, cât și din municipiul Constanța.
 
Astfel, la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida", concursul pentru director a fost câștigat de prof. Monica Răgușilă.


La Liceul Teoretic "Lucian Blaga", pentru postul de director adjunct s-a înscris doar prof. Elena Basa, care a și fost declarată admisă. La Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti", prof. Carmelia Bilius a picat interviul pentru postul de director adjunct, întrunind un punctaj de 12,75 puncte. Contracandidatul său, prof. Guner Omer, a luat 28,50 puncte și a fost declarat admis. 


La Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" Mangalia, prof. Roxana Violeta Vasilescu a obținut punctaj maxim pentru postul de director adjunct. 


La Liceul Tehnologic "Lazăr Edeleanu" Năvodari, prof. Elena Borcea a câștigat concursul de director adjunct, în timp ce, la Liceul Teoretic "Anghel Saligny" Cernavodă, s-a ocupat doar postul de director adjunct, interviul fiind câștigat de prof. Cristina Herghiligiu, iar la Liceul Teoretic Băneasa, noul director adjunct este prof. Florin Tudora. 


Directori, prin detașare 


La Școala nr. 40 "Aurel Vlaicu" din Constanța, postul de director va fi ocupat, temporar, de prof. Ioana Matei, care a fost declarată admisă cu un total de 25,50 puncte, iar la Școala Gimnazială nr. 38 "Dimitrie Cantemir" Constanța, pentru postul de director adjunct a fost declarată admisă prof. Violeta Marin. 


Mai departe, director la Școala Gimnazială nr. 1 Topalu va fi prof. Iulian Predescu, la Școala Gimnazială "Ion Ghica" din Tortoman va fi prof. Violeta Prisecaru, la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Costinești va fi prof. Alina Mititelu, la Școala Gimnazială "S.A. Esenin" din Ghindărești va fi prof. Adrian Țacu, la Școala Gimnazială nr. 1 Istria va fi prof. Ștefan Tucă, la Școala Gimnazială nr. 1 Limanu va fi prof. Marinela Gela Ivașcu, la Școala Gimnazială nr. 1 Rasova va fi prof. Cătălin Lucian Iancu. 


La Școala Gimnazială nr. 1 Castelu, au fost declarați admiși ambii candidați pentru postul de director, prof. Anghelina Târnă, cu 30 de puncte, și prof. Gheorghiță Marin, cu 21 de puncte. La Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă, prof. Georgiana Nanciu a câștigat postul de director, la Școala Gimnazială nr. 1 Cuza Vodă, prof. Elisabeta Rotaru a câștigat postul de director adjunct, prof. Iana Isabela Iscruleasa a câștigat postul de director al Școlii Gimnaziale nr. 1 Ion Corvin, prof. Mihaela Trandafir a câștigat postul de director adjunct al Școlii Gimnaziale nr. 1 Lumina, prof. Antoneta Cloșcă a câștigat postul de director al Școlii Gimnaziale nr. 1 Oltina, prof. Arabela Adriana Brînză a câștigat postul de director al Școlii Gimnaziale nr. 2 Cernavodă, iar prof. Cristiana Neamțu a câștigat postul de director adjunct al Școlii Gimnaziale "Adrian V. Rădulescu" din Murfatlar. 


Doi candidați la trei grădinițe


Și la grădinițe a fost concurență, la trei unități înregistrându-se câte doi candidați pentru postul de director. În urma interviului, postul de la Grădinița cu Program Prelungit "Gulliver" din Constanța a fost câștigat de Elena Velcea, cu 22,50 puncte, în timp ce contracandidata sa, Stoiana Ursu, a obținut doar 18 puncte. 


La Grădinița cu Program Prelungit "Lumea Florilor din Năvodari, postul a fost câștigat de Lidia Oana Ilie, cu 24 de puncte, Corina Cristina Ciolacu având doar 15 puncte. Iar pentru postul de director al Grădiniței cu Program Prelungit nr. 33 din Constanța, Niculina Ciubotărașu a obținut 30 de puncte și a fost declarată admisă, Aurelia Diaconu, contracandidata sa, totalizând doar 12 puncte și fiind declarată respinsă. 


De asemenea, la Grădinița cu Program Normal "Peștișorul de aur" din Năvodari, noul director detașat este Adela Spilcea, la Grădinița cu Program Normal "Roboțel" Constanța este


Mihaela Jianu, la Grădinița cu Program Normal nr. 2 Valu lui Traian este Petronela Panait, la Grădinița cu Program Prelungit "Florilor" din Cumpăna este Nicoleta Ionela Timofte, iar la Grădinița cu Program Prelungit "Zubeyde Hanim" din Constanța este Ghiulbera Bechir. 


Comentează știrea

Gigel
28 august 2017
Articol

Nimeni la Madgearu? Coleg cu Marcu, care, cine știe, ajunge general? PS: Și așa au ajuns unii la oraș.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5608 secunde