Cine părăsește echipa ISJ Constanța la 1 septembrie

3302
Cine părăsește echipa ISJ Constanța la 1 septembrie - fonddirectori1629033294-1629620112.jpg
Nici susținerea politică nu a reușit să mai „șteargă” din gafele pe care le-am făcut publice la momentul oportun în ceea ce privește managementul resurselor umane.

Din noua organigramă a Inspectoratului Școlar Județean Constanța, de la 1 septembrie nu va mai face parte prof. Mirela Pisaltu, inspector pentru managementul resurselor umane.

Titulară a catedrei de limba franceză a Școlii gimnaziale nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, prof. Pisaltu a deținut și funcția de director al acestei școli, apoi al Liceului Teoretic „Emil Racoviță” din Techirghiol, iar anul trecut avea să fie numită inspector pentru managementul resurselor umane.

În ciuda dorinței exprimate, de a se retrage încă de luna trecută, prof. Pisaltu va mai avea de manageriat câteva importante ședințe publice de repartizare. Cea mai grea misiune este, însă, cu reactualizarea listelor cu posturile vacante/rezervate! Ca dovadă că lista cu degrevările de catedre pentru viitorii inspectori și directori, care trebuia făcută publică pe 20 august, nu a apărut nici acum.

Din noul an școlar 2021-2022, însă, postul său va fi preluat, prin detașare în interesul învățământului, de prof. Mihai Stere, titular al catedrei de economie a Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”, actualmente director adjunct al Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Constanța. Acesta va face echipă cu prof. Lucian Faliboga, titular al catedrei de matematică a Școlii gimnaziale „Gala Galaction” din Mangalia. Aceeași instituție unde este titular și inspectorul școlar general Sorin Mihai, dar al catedrei de limba și literatura română.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7501 secunde