Cine învață online în ultima săptămână înaintea vacanței

396
Cine învață online în ultima săptămână înaintea vacanței - claseonline-1639926851.jpg
Pentru o serie de clase și grupe de preșcolari din învățământul constănțean, după cum a informat Inspectoratul Școlar Județean Constanța, ultima săptămână înaintea vacanței se va petrece în mediul online, ca urmare a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 confirmate în clasele pe care le frecventează.

Vor intra în vacanță direct din online o clasă a VI-a a Școlii Gimnaziale nr. 7 „Remus Opreanu” și o clasă a XI-a a Liceului Teoretic „George Călinescu”, o clasă pregătitoare a Școlii Gimnaziale „Petre Ispirescu” și o clasă a VIII-a a Școlii Gimnaziale nr. 24 „Ion Jalea”.

Până marți, 21 decembrie, rămân în online o clasă a X-a de la Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti”, o clasă a VII-a de la Școala Gimnazială „Adrian Ghencea” Săcele, o clasă a X-a de la Liceul Teoretic „Ovidius”, o clasă a VII-a de la Școala Gimnazială Nr. 24 „Ion Jalea”, o clasă a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 16 „M.I. Dobrogianu” Constanța și o grupă mijlocie de la Grădinița „Colibri”.

Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” va avea o clasă a VI-a cu activitatea fizică suspendată până miercuri, 22 decembrie. La fel și Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia - o clasă de a VII-a și Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” 23 August - o clasă a VIII-a online.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3737 secunde