Cine este noul ministru interimar de la Educație

565
1
Cine este noul ministru interimar de la Educație - liviupop-1337196703.jpg
Liviu Marian Pop este profesor de matematică din septembrie 1996. Mai întâi a activat, pentru un an, la Școala generala numărul 2 din Ruscova, Maramureș, după care, din 1997 până în 1998, a predat matematică la două instituții de învățământ din Vișeu de Sus: Liceul Teoretic Bogdan Vodă și Școala generală 7.
Din 1998 până în 1999 a predat matematică la Grupul Școlar "C.D. Nenițescu" din Baia Mare. În 1999, Liviu Pop s-a întors la catedra de la Liceul Teoretic "Bogdan Vodă" din Vișeu de Sus, unde a rămas până în 2005, când s-a mutat la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" din Baia Mare, unde predă și în prezent.
Din ianuarie 2004, Pop este președinte al Sindicatului Liber din Învățământ Maramureș. În decembrie 2007, el a devenit secretar general al Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, calitate în care, în 2008, a fost cooptat ca membru supleant în Comisia de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educației, Cercetării și Inovării.
În cea mai recentă declarație a sa de avere, Liviu Pop a ținut să menționeze, la final, că masa în București și transportul la și de la Baia Mare le suportă din salariu, iar atunci când vine în Capitală locuiește într-una dintre camerele de serviciu de la sediul FSLI.
Noul ministru a declarat că a demisionat ieri din funcțiile pe care le deținea în cele două organisme sindicale, Sindicatul Liber din Învățământ Maramureș și Federația Sindicatelor Libere din Învățământ. Acesta a precizat că din data de 7 mai s-a suspendat din funcțiile pe care le avea în cadrul unui proiect cu fonduri europene.

Comentează știrea

ANALISTUL
17 mai 2012
SA NU VA MIRE!

MAREA GASELNITA A USL-ULUI ESTE DIN GRADINA ALTUI AGRAMAT, BACIU DE LA CSDR. LA CE REPREZENTARE AU SINDICALISTII CONSTANTENI INSA NU-I DE MIRARE. VOM AVEA SUCCESURI MULTE CU ASTFEL DE JIVINE. SA TRAIENEASCA BINE CU TONTA CU TOT!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 17 Mai 2012
Stire din Cultură-Educație : Să dormim în muzeu
Pagina a fost generata in 1.6026 secunde