Cine este cel mai bun orator al Constanței

409
Universitatea "Nicolae Titulescu" din București a organizat, la înce-putul acestei luni, a IV-a ediție a concursului de Drept Umanitar și Dreptul Refugiaților. La ediția din acest an a concursului au partici-pat opt echipe: Academia Forțelor Terestre Sibiu "Nicolae Bălcescu", Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București, Universi-tatea "Ovidius" din Constanța, Universitatea "Andrei Șaguna" și Universitatea "Nicolae Titulescu" din București, Universitatea Liberă din Moldova, Universitatea București, Universitatea Româno-Americană.
Facultatea de Drept, Științe Administrative și Sociologie din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța a participat pentru al IV-lea an consecutiv la această competiție, unde a obținut prin studentul Horia Grigorescu, premiul "Cel mai bun Orator".
Cunoștințele de drept umanitar și de dreptul refugiaților au fost testate într-un mod interactiv, probele solicitând atât pregătire teoretică, cât și aptitudinea de a intra în rolul dat. Juriul competiției a fost format din specialiști în domeniul dreptului internațional umanitar și al dreptului refugiaților de la Centrul de Drept Internațional Umanitar al Armatei, UNHCR, Crucea Roșie Română precum și experți independenți în acest domeniu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2022 secunde