Cine candidează pentru Senatul Universității "Ovidius"

Miercuri, 24 Septembrie 2014
2788
Ca urmare a ieșirii la pensie a prof. univ. dr. Petru Bordei și a prof. univ. dr. Vasile Sârbu, dar și pentru că altor trei universitari le-a expirat mandatul sau au fost promovați în funcții incompatibile cu Senatul, la Universitatea "Ovidius" din Constanța a avut loc ieri o primă ședință, la finalul căreia nu a fost întrunit numărul necesar de participanți pentru validarea votului. 


Motiv pentru care astăzi se organizează o nouă ședință de Senat pentru alegerea celor cinci noi membri, fiind vacante un loc - Facultatea de Științele Naturii, un loc - Facultatea de Matematică, un loc - Facultatea de Științe Aplicate, două locuri - Facultatea de Medicină. 


Iată și ce universitari și-au depus candidatura: Oana Cristina Arghir, Madar Valentin Broască, Constantin Tica, Emma Gheorghe, Mihai Onciu, Ionuț Poinareanu (toți de la Medicină), Alina Bărbulescu, Constantin Costara, Marius Crăciun (toți de la Matematică Informatică), Ionela Popovici (Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie), Daciana Georgeta Sava (Facultatea de Științe ale Naturii).Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2198 secunde