Ceremonie de predare a "Capsulei timpului"

168
1
Ceremonie  de predare a

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 11, Organizația Națională "Cercetașii României - CL Cercetașii Marini" și Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța organizează, în Aula "Adrian Rădulescu" a muzeului constănțean, ceremonia de predare în custodie a "capsulei timpului" către Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Cu această ocazie, va fi vernisată o expoziție privind istoricul cercetășiei în România, în general, și în Dobrogea, în special. Membrii ai Organizației Naționale "Cercetașii României - CL Cercetașii Marini" vor prezenta momente din activitatea și experiența lor.

Pentru celebrarea a 100 de ani de la începuturile cercetășiei în România, în anul 2013, s-a realizat o Capsulă a Timpului. Este vorba despre un cufăr, sculptat cu multă măiestrie de un meșter popular, în care au fost adunate obiecte și amintiri ale cercetășiei din acest început de veac. "Capsula Timpului" va rămâne sigilată și va fi deschisă peste 100 de ani. În această perioadă, cufărul urmează să fie expus în locuri reprezentative și publice.

Comentează știrea

constantin
27 iunie 2015
Bani din prima luna

Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2044 secunde