Cercetare şi expertiză inginerească, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

699
Cercetare şi expertiză inginerească, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - cercetaresiexpertiza1-1611501982.jpg

Articole de la același autor

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a găzduit, la finele săptămânii trecute, cea de-a IX-a ediție a workshop-ului național „Cercetare și expertiză inginerească la Constanța”, eveniment organizat în sistem online în parteneriat cu Asociația Generală a Inginerilor din România, sucursala Constanța.

Întâlnirea de anul acesta a avut ca scop crearea unui context profesional necesar identificării de soluții optime pentru proiectul cu titlul „Promovarea și aplicarea extinsă a creativității și inovării, în conformitate cu cerințele și standardele impuse de era digitală, la nivelul județului Constanța”.

„Acest workshop ne oferă prilejul de a trata teme și preocupări cu o paletă largă de aplicabilitate și sunt convins că multe dintre acestea vor constitui punctele de plecare pentru proiectele de anvergură specifice domeniului nostru de cercetare-dezvoltare”, le-a transmis participanților, în deschiderea evenimentului, prorectorul pentru cercetare științifică al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân,” cdor. conf. univ. dr. ing. Paul Burlacu.

La ediția de anul acesta au fost prezentate 14 lucrări realizate de ingineri care își desfășoară activitatea în instituții de învățământ superior și în institute de cercetare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4853 secunde