X
X

Centrul Multicultural "Jean Constantin" vă așteaptă la film

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Decembrie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Dacă nu sunteți interesați de teatru sau alte evenimente, vă propunem să mergeți, în acest week-end, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", la un film. Spre exemplu, sâmbătă, 14 decembrie, de la orele 17.30 și 19.30 puteți opta pentru "Îngerii lui Charlie", cu Kristen Stewart, Noah Centineo, Naomi Scott, Elizabeth Banks, Ella Balinska.  


Regizoarea Elizabeth Banks se află la cârma producției în care își ia zborul o nouă generație de îngeri neînfricați ai lui Charlie. Scenariul a fost scris după o povestire de Evan Spiliotopoulos și David Auburn.


În cazul în care aveți copii, o alegere bună poate fi pelicula "Cățeii arctici: cursă pe zăpadă", care poate fi vizionat atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 12.00. 


Și "Se încinge treaba" poate fi o opțiune, duminică, de la orele 17.30 și 19.00. O echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor. Prețul unui bilet este 16 lei, dar copiii, elevii și studenții le pot achiziționa la numai patru lei, în timp ce pensionarii vor da opt lei pe un bilet.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3353 secunde