Cenaclu literar și concurs național, la Medgidia

Vineri, 24 Mai 2019
289
Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia organizează, astăzi, de la orele 11, un cenaclu literar coordonat de Marius Chelaru, scriitor, critic literar, redactor șef-adjunct al revistei "Convorbiri literare" și redactor-șef al revistei "Poezia", membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Iași, invitate fiind profesor Daniela Andronache și elevele Elena Olaru și Serina Bobe. 
Iar mâine, Marius Chelaru va participa la festivitatea de premiere a Concursului Revistelor Școlare, concurs național cu participare internațională și, în calitate de invitat special, va organiza un seminar despre redactarea revistelor de cultură. 


Concursul național de reviste școlare "Aproape de voi" este inițiat și organizat de Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" cu scopul de a dezvolta comportamentul prosocial și abilitățile de comunicare ale elevilor participanți. Proiectul include un concurs de reviste pe trei secțiuni, un simpozion și un concurs de jurnalism, concurs cu participare directă care se va desfășura pe 25 mai, începând cu ora 10.00. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2263 secunde