Cele mai recente premiere, din nou pe scena Teatrului de Stat

166
Cele mai recente premiere, din nou pe scena Teatrului de Stat - celemairecente-1485529244.jpg

Articole de la același autor

"Bătrâna și hoțul", cea mai recentă premieră a Teatrului de Stat, cu actrița Ileana Ploscaru în rolul principal, va fi reluată sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 19, îndrăgita artistă dovedind o forță de invidiat. A reușit într-un interval de doar o săptămână să ofere patru reprezentații cu această piesă de Viorel Savin, în regia lui Iulian Enache. 


Alături de ea spectatorii îi vor mai putea vedea pe Dan Cojocaru, Alina Manțu și Alexandru Medveghi. Scenografia a fost creată de Lăcrămioara Dumitrașcu, iar muzica, de Adrian Mihai. 


"Cea mai frumoasă soție", de Eugene Labiche, a altă relativ recentă premieră, realizată de Mc Ranin, căruia îi aparțin atât regia, cât și scenografia și ilustrația muzicală, se va juca duminică, 29 ianuarie. Pe scenă vor urca Florina Stănculeț, Georgiana Rusu, Liviu Manolache, Nicodim Ungureanu, Andrei Cantaragiu, Remus Archip, Andu Axente, Luiza Martinescu, Adrian Dumitrescu, Alexandru Iacov, Laura Crăciun, Cosmin Mihale și Gelu Ciobanu. 


În ceea ce privește biletele, la "Bătrâna și hoțul", fiind la a patra reprezentație, prețul va fi de 30 lei adulți și 7 lei studenți, elevi și pensionari, iar la piesa de duminică - 25 lei pentru adulți și 6 lei pentru studenți, elevi și pensionari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacol la Fundația Giovanni Bosco
Pagina a fost generata in 0.8305 secunde