Cele mai bune voci de copii, la Festivalul Remember

1446
Cele mai bune voci de copii, la Festivalul Remember - festival-1324048324.jpg
Vineri a fost prima zi de concurs a celei de-a șaptea ediții a Festivalului Național de Interpretare Muzică Ușoară "Remember", organizat, la Palatul Copiilor Constanța, de Inspectoratul Școlar Județean, eveniment inclus și în calendarul Ministerului Educației.

După interpretarea imnului festivalului, compus special pentru această ediție, care a marcat deschiderea concursului, pe scenă au urcat tinere talente, cu vârste cuprinse între 8 și 9 ani, elevi din sistemul de învățământ, tineri care iubesc muzica ușoară și doresc să îmbrățișeze o carieră artistică de viitori interpreți.

Aceștia au interpretat live piese de ex-cepție, care au dat bătăi de cap juriului, prin prisma perfecțiunii cu care au fost cântate.

Cea care a spart gheața show-ului a fost Sorina Ionela Carafin, o fetiță de numai 8 anișori, care și-a înfruntat propriile emoții și a urcat pe scenă cu convingerea de a impresiona publicul.

"Peste zece ani, mă văd într-un turneu mondial alături de Hannah Montana", a declarat micuța, înainte de a începe să cânte.

A urmat Nicola Dragu, în vârstă de 8 ani, din Constanța, care a declarat răspicat că dragostea ei rămâne teatrul. "Îmi place să fiu pe scenă, mă regăsesc cel mai bine acolo", spunea micuța.

Copiii au fost fascinați la interpretarea piesei "Îmi place școala", de fetița mai sus menționată, care a făcut senzație cu dansul și interpretarea piesei concomitent. Publicul a aplaudat generos, acompaniat fiind de versurile "Îmi place școala / Poate e ciudat / Îmi place școala / E adevărat / Colegi de școală și examene / Îmi place școala, nu mă întreba de ce!", piesă interpretată de Nicola Dragu.

O altă tânără talentată, despre care nu putem uita a menționa, este Ana Maria Filipon, o interpretă ce își dorește să ajungă mai bună decât Paula Seling, și care, dacă ar renunța la muzică, și-ar deschide un hotel, "deoarece se câștigă foarte bine", declară micuța.

Din juriu, au făcut parte, printre alții, Mihai Trăistariu - președinte, Walter Ghicolescu, Bianca Niță - câștigătoarea trofeului de anul trecut, Petre Paul Nicolescu - profesor de muzică și dirijor constănțean.

Festivalul va continua sâmbătă și duminică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8765 secunde