Ce spectacole puteţi viziona, în weekend, la Teatrul de Stat Constanţa

568
Ce spectacole puteţi viziona, în weekend, la Teatrul de Stat Constanţa - spectacoleteatru-1602245356.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 19.00 sunteţi invitaţi la „Meciul de comedie”, un spectacol interactiv de improvizație, în cadrul căruia pregătirea improvizatorilor a fost realizată de actorul și regizorul Dragoș Muscalu, iar scenografia este semnată de Lăcrămioara Dumitrașcu.


Spectacolul de improvizație are ca principală caracteristică lipsa oricărui scenariu și chiar și a regiei. Totul, text, mișcare scenică, lumini, muzică se creează pe loc, în fața spectatorilor. Actorii-improvizatori care se vor întrece în acest spectacol sunt Florin Aioane, Remus Archip, Andrei Bibire, Andrei Cantaragiu, Lucian Iftime, Vlad Lință, Ecaterina Lupu, Cătălina Mihai, Ștefan Mihai, Mirela Pană, Florina Stănculeț iar muzica ce va acompania „competiția” va fi improvizată de tânărul și talentatul Mădălin Nicolae Mușat, absolvent al Colegiului Național de Arte „Regina Maria”.


Duminică, 11 octombrie, de la ora 19:00, revin pe scena Teatrului de Stat Constanţa, „Gaiţele” lui Alexandru Kiriţescu, un spectacol regizat de Lucian Iancu cu Dana Dumitrescu în rol principal.  Scenografia este semnată de Lăcrămioara Dumitraşcu, iar coregrafia, de Raimonda Potlog.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2469 secunde