Ce se poate alege dintr-o dragoste veche

355

Articole recomandate

Teatrul "Alexandru Davila" din Pitești aduce pe 5 februarie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19.00, piesa "Old Love", de Norm Foster, în regia lui Daniel Bucur. Din distribuție fac parte: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru, Robert Tudor. Prețul unui bilet este

de 60, respectiv 70 de lei, în funcție de locul ocupat în sală.

Organizatorii spun că "Old Love" este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă a piesei.

Această "iubire veche" își are acțiunea în zilele noastre și îi leagă timp de aproape trei decenii pe funcționarul Bud Mitchell și pe soția patronului său, MollyGraham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Din nefericire, pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Maia  Morgenstern joacă în piesa "Fierarii"
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Social : Spectacol caritabil, la Social Teenage Club
Pagina a fost generata in 0.8227 secunde