Ce pot face constănțenii în week-end dacă nu vor să stea în casă

344
1
Ce pot face constănțenii în week-end dacă nu vor să stea în casă - titanicorchestra-1362759014.jpg
Duminică, 10 martie, de la ora 19, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" a reprogramat îndrăgitul musical "My Fair Lady" de F. Loewe. Soliști vor fi Lucia Mihalache, Liviu Manolache, Lică Gherghilescu, Mihnea Lamatic, Gabriela Dobre, Gladiola Nițu-lescu, Doru Iftene, Carmen Clenciu, Constantin Botezatu, Daiana Gavrilescu, Laurențiu Severin, Adrian Bădilă, Octavian Minea, Silvia Simionescu, Bogdan Ocheșel, Marian Ierimia, Robert Safta, Anișoara Botezatu, Iulian Bratu, Ovidiu Lintzmaier, Veronica Coman, Luminița Cristea, Raluca Daraban, Maria Țoropoc, Mihai Dinu și Ștefan Lepădatu.

După ce în debutul acestei săptămâni a pierdut una dintre cele mai celebre actrițe ale scenei constănțene, pe regretata Diana Cheregi, Teatrul de Stat din Constanța a programat pentru acest week-end două spectacole în registru dramatic. Sâmbătă, 9 martie, de la ora 19, în piesa "Năpasta" de I.L. Caragiale vor juca Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Marian Adochiței, Dana Dumitrescu, Remus Archip. Prețul biletelor este de 25 lei.

Duminică, 10 martie, de la ora 19, "Titanic Orchestra" de Hristo Boytchev, îi va avea în distribuție pe Georgiana Mazilescu / Paula Prodan, Marian Adochiței, Cosmin Mihale, Andrei Cantaragiu / Re-mus Archip, Ionuț Alexandru, Laura Crăciun. Prețul biletelor este de 25 lei.

La Teatrul pentru Copii și Tineret din Constanța este programat în dublă reprezentație duminică, 10 martie, de la orele 11 respectiv 12,30, spectacolul interactiv "Anotimpuri cu surprize" ce se adresează copiilor cu vârste până în 8 ani care sunt invitați să des-copere, împreună cu Claudia și Vlăduț, care-i cel mai frumos anotimp. Toți invitații participă cu voioșie la toate acțiunile poveștilor ce aparțin fiecărui anotimp. Sunt povești deja cunoscute din lecturile ascultate la grădiniță sau acasă, dar aici, pe scena teatrului, prind viața dăruită cu talent de câțiva tineri actori ai teatrului constănțean. Și marea, și stelele, și vrăbiuța, și cerul, și rândunelele, și mărul, și cioara, și ursulețul, și brăduțul, ba chiar și nepoțica, bunicul, cățelul, pisica, șoricica vor reuși să scoată ridichea uriașă - solicitând copiilor spectatori să-i ajute când au nevoie, să se bucure și să cânte împreună cu ei. Cu toții vor învăța și ce este aceea o enigmă, dar și faptul că toate anotimpurile sunt frumoase pentru că fiecare anotimp, "are farmecul lui sfânt". Nu-i așa? Și dacă vreți să vă convingeți, veniți să cântați și să vă bucurați vizionând "Anotimpuri cu povești"!

Comentează știrea

Informatie
9 martie 2013
culturala...

Mai informati-va in legatura cu distributia, nu scrieti doar ca sa apara ceva. Au fost multe cazuri cand cei nominalizati in articole nici macar nu au venit la Constanta ! Sau...un spectacol a fost inlocuit cu altul si...habar nu ati avut !!! Sau...cronica de spectacol este doar un copy-paste din programul de sala, fara nici o contributie personala a autorului articolului... La nivelul asta este normal ca sa fie premiati "oameni de cultura" de calitate indoielnica pentru ca nu exista o adevarata educatie culturala. De fapt...cine sa o faca ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3322 secunde