Ce fraude se fac cu manualele la Constanța

673
Ce fraude se fac cu manualele la Constanța - petredinica-1317153438.jpg

Articole de la același autor

Petre Dinică, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, a avut din nou observații critice la adresa celor din învățământul constănțean. "Sunt conducători de instituții de învățământ care condiționează prezența copiilor din sistemul de protecție în actul de educație. Nu nominalizez aici, dvs. (inspectorul general prof. Aliss Andreescu – n.r.) v-au fost aduse la cunoștințe prin diferite adrese de-ale noastre, dar și prin reprezentantul din ISJ în comisia pentru protecția copilului".
De asemenea, referindu-se la subiectele din presă legate de anumite tipuri de rechizite, directorul Dinică a reclamat faptul că educatorii și asistenții maternali din centrele de copii nu pot face dovada cheltuirii anumitor sume, întrucât nu primesc facturile nece-sare decontului. "Asta înseamnă că nu se emit facturi, adică avem de-a face cu evaziune fiscală. Voi anunța ANAF-ul să facă un control".
În finalul intervenției sale, a adresat o rugăminte președintelui Asociației Județene de Părinți să aibă grijă de cei care provin din medii sărace. "Ei n-au de unde să aducă și nu pot fi condiționați să participe la anumite programe, pentru că nu au de unde. Iar pe președintele Consiliului Elevilor îl rog să-i antreneze mai mult pe copiii din centrele de plasament și pe cei aflați în asistență maternală".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Eminescu", frate cu turcu
Pagina a fost generata in 0.4197 secunde