Ce filme puteți viziona zilele acestea pe marile ecrane

112
Ce filme puteți viziona zilele acestea pe marile ecrane - escaperoom374453limagine-1549452101.jpg

Articole de la același autor

"Scapă, dacă poți!", cu Tyler Labine, Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis este doar unul dintre filmele cu care vă îmbie Cinema Cityplex Tomis Mall, în acest sfârșit de săptămână. Timp de 99 de minute, acest thriller psihologic vă aduce în prim plan șase oameni care nu se cunosc între ei, dar care se confruntă cu o serie de situații critice, imposibil de controlat și care trebuie, fie să-și pună mintea la contribuție pentru a le depăși, fie să moară.


Și "Donbass", cu Valeriu Andriuță, Evgeny Chistyakov, Georgiy Deliev, Vadim Dubovsky, Konstantin Itunin este o opțiune. Povestea începe în Donbass, o regiune din estul Ucrainei, unde are loc un război hibrid ce implică un conflict armat deschis, însoțit de crime și jafuri pe scară largă, comise de bande separatiste. Războiul este numit pace, propaganda este rostită ca adevăr și ura este declarată a fi iubire. Astfel, o călătorie prin Donbass se desfășoară ca un lanț de aventuri curioase, în care grotescul și drama sunt la fel de interconectate ca viața și moartea.


Realizatorii peliculei spun că aceasta nu este povestea unei regiuni, a unei țări sau a unui sistem politic, ci este povestea unei lumi pierdute în identități post-adevăr, false, povestea fiecăruia dintre noi.


"Casa pe care a construit-o Jack", cu Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman este o dramă de 155 minute, în care odată cu primele crime pe care le-a comis în anii ’70 în America, Jack a făcut primul pas pentru a deveni un sofisticat criminal în serie. Dispunând de o inteligență cu mult peste medie, Jack este conștient de starea în care se află și anomaliile pe care aceasta le generează, însă preferă să-și discute problemele și frământările interioare doar cu Verge, căruia îi mărturisește că pentru el, fiecare crimă este o operă de artă în sine. Pe măsură ce intervenția poliției devine inevitabilă, Jack începe să își asume riscuri tot mai mari, în încercarea sa de a crea o operă de artă supremă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7635 secunde