Ce filme puteţi viziona la Centrul „Jean Constantin”

142
Ce filme puteţi viziona la Centrul „Jean Constantin” - filmesursacitiplex2-1601649645.jpg

Articole de la același autor

Cinefilii sunt şi ei aşteptaţi la film, în acest weekend. Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” va găzdui, până la data de 4 octombrie, Festivalul Filmului Francez. Cea de-a 24-a ediţie a festivalului se desfăşoară sub motto-ul „Filmul francez la feminin”. Astfel, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 15.00, va rula filmul „Rebelele”, iar duminică, 4 octombrie, de la ora 20.30, filmul „Portretul unei tinere femei”.

În afară de acestea, mai puteţi viziona şi alte titluri. Un film foarte bun este, de exemplu, „Un tataie de coşmar”, cu Robert de Niro, Christopher Walken, Uma Thurman. Peter este încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci şi cu bunicul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute în podul care îi trezea coşmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit, dar Peter nu se va da bătut aşa de uşor şi adunându-şi prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Filmul poate fi vizionat sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 17.30. Dacă aveţi copii, lor le este propusă pelicula „Salvați de Crănțănei”, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 12.00. Viața lui Owen se învârte plictisitor în jurul activității sale de testare a crănțăneilor pentru animalele de companie. Când unchiul său de care nu mai ştia nimic de multă vreme îi lasă moştenire un circ ambulant, Owen îşi poate împlini visul avut din copilărie, acela de a călători cu circul.

Mai târziu, de la ora 20.00, dar şi duminică, de la ora 17.30, cinefilii pot urmări comedia „Made in Italy”. Jack, un manager de galerie de artă de succes şi ambițios, se confruntă cu posibilitatea de a pierde tot ceea ce a construit, întrucât soția sa, Ruth (Yolanda Kettle), intenționează să-l părăsească, luând galeria, inima şi sufletul lui cu ea. Singura speranță a lui Jack este să vândă rapid casa veche din Toscana a familiei lor, dar, pentru a reuşi, el trebuie să ia legătura cu tatăl său înstrăinat, Robert. Din distribuție fac parte: Liam Neeson, Lindsay Duncan, Valeria Bilello, Souad Faress, Eileen Walsh, Flaminia Cinque.

Tot duminică, de la ora 12.00 şi 15.00, va rula pelicula „Mulan”, în regia lui Niki Caro. Filmul prezintă călătoria epică a lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi ia locul tatălui său în armată. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2020
Stire din Cultură-Educație : Festival de filme drive-in, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.5719 secunde