Ce filme puteți viziona în acest weekend

336
Ce filme puteți viziona în acest weekend - filme1-1576881333.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare săptămână, Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" vă invită la film, în week-end, în sala mare a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". Aici, puteți viziona mai multe pelicule, dintre care amintim doar câteva titluri. "Star Wars: Ascensiunea" este o opțiune. Supraviețuitorii rezistenței înfruntă, încă o dată, forța militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker. Spectatprii sunt atenționați că filmul conține mai multe secvențe cu efecte vizuale și luminoase intermitente, care pot afecta spectatorii susceptibili la epilepsia fotosensibilă sau cu alte afecțiuni fotosensibile. "Maestrul minciunilor" este o altă recomandare. 


Bătrânul escroc Roy Courtnay (Ian McKellen) și-a găsit următoarea țintă: recenta văduvă Betty McLeish (Helen Mirren) care a moștenit milioane de dolari, iar Roy intenționează să pună mâinile pe toată averea. Încă de la prima întâlnire, Roy începe să o controleze pe Betty cu trucurile sale de manipulare, iar Betty, care pare destul de încântată de el, se lasă purtată de val. 
Însă, de data aceasta, ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, pe un teren minat, în care miza crește de la o clipă la alta, iar trădările expun noi pericole. Pentru iubitorii filmelor de acțiune și aventură, "Jumanji" este alegerea perfectă. În "Jumanji: Nivelul următor", jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.9538 secunde