Ce filme puteți viziona, în acest week-end, la Cinema Cityplex Tomis

347
Ce filme puteți viziona, în acest week-end, la Cinema Cityplex Tomis - filme1-1520615892.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt așteptați, sâmbătă și duminică, la Cinema Cityplex Tomis, la o serie de filme frumoase. Unul dintre acestea este pelicula "Necunoscuții: Prădători în noapte", cu Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson, Lewis Pullman, Emma Bellomy. Vacanța unei familii liniștite ia o turnură de-a dreptul mortală în momentul în care aceasta ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găsește întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață. "Cod roșu de jaf" este o altă alternativă de petrecere a timpului liber. Din distribuție fac parte: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson.

Pe parcursul celor o sută de minute, pe coasta Alabamei urmează să se înfrunte două forțe ale naturii: un uragan de categoria cinci și dolarul american...

"Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane, să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia soartei. 25 de ani mai târziu, Will, acum meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama.

În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani", este o descriere succintă a acestei pelicule.

Și filmul "Forma apei", cu Michael Shannon, Sally Hawkins, Octavia Spencer poate fi o opțiune. Filmul vorbește despre o poveste situată pe fundalul Războiului Rece, în America, în jurul anului 1963. Aici, într-un laborator guvernamental ascuns, de înaltă securitate, singuratica Elisa este prinsă într-o viață a tăcerii și izolării. Elisa este o angajată mută care se ocupă de curățarea unei structuri guvernamentale ce ascunde laboratoarele secrete. Curând, viața tinerei Elisa se schimbă pentru totdeauna atunci când ea și colega ei Zelda descoperă un experiment catalogat ca fiind secret.

Într-un rezervor de apă, trăiește o ființă misterioasă, unică: o anomalie naturală, un bărbat amfibie, care trăiește închis și este victima mai multor experimente. Treptat, Elisa începe să simtă simpatie pentru această ființă stranie, iar între cei doi se stabilește o legătură puternică.

Dincolo de cuvinte, ea simte că el este singurul care o vede așa cum este ea, și se hotărește să-l elibereze. Dar, lumea reală nu este un loc sigur pentru un om cu aceste caracteristici. Oare care va fi deznodământul?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest week-end
Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Nu ratați filmele  de săptămâna aceasta!
Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest week-end
Pagina a fost generata in 0.4642 secunde