Ce filme puteți viziona în acest week-end

349
1
Ce filme puteți viziona în acest week-end - filme-1517595205.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Cinema Cityplex Tomis vă invită, ca de obicei, la o mulțime de filme de excepție. Unul dintre acestea este "Gloria", cu Stefan Denolyubov, Margita Gosheva, Ana Bratoeva, în care Tsanko Petrov, un muncitor la căile ferate, găsește milioane de leva pe șine și ia decizia să predea întreaga sumă poliției. Statul îl recompensează cu un ceas de mână, doar că acesta se strică numaidecât. În același timp, Julia Staikova, șefa departamentului de PR din Ministerul Transporturilor, îi pierde vechiul ceas. Astfel începe lupta disperată a lui Petrov de a-și recupera ceasul, dar și demnitatea.

O altă peliculă pe care nu ar trebui s-o ratați este "Primul Crăciun", cu Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Gina Rodriguez, Zachary Levi, Kelly Clarkson, Patricia Heaton, Kristin Chenoweth. De data aceasta, însă, este vorba despre un film de animație, care urmărește povestea măgarului Bo și a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun. În această poveste, Bo, un măgar mic și curajos, visează la o viață dincolo de munca sa zilnică de la moara din sat. Într-o zi, el își găsește curajul de a se elibera și în cele din urmă pornește în aventura viselor sale. În călătoria sa, el face echipă cu Ruth, o oaie drăgălașă care și-a pierdut turma și Dave, un porumbel cu aspirații înalte.

Împreună cu trei cămile sarcastice și unele animale excentrice, Bo și noii lui prieteni urmează "Steaua" și devin eroii neobișnuiți în cea mai bună poveste relatată vreodată -primul Crăciun.

Pentru cei care vor să vizioneze un film românesc, au acum ocazia să vadă "Pororoca", în regia lui Constantin Popescu. Din distribuție fac parte: Bogdan Dumitrache, Iulia Lumânare, Constantin Dogioiu, Stefan Raus.

"Pororoca" spune povestea lui Tudor și a Cristinei, care duc o viață de cuplu obișnuită, fără alte griji aparente, altele decât cele inerente, legate de creșterea și educația copiilor: Maria (5 ani) și Ilie (7 ani). Într-o duminică dimineață, Tudor iese cu copiii în parcul din apropierea blocului. Într-o clipă de neatenție a tatălui, Maria dispare. Împreună cu alți părinți, Tudor o caută frenetic prin zonă. 30 de minute mai târziu, Tudor anunță poliția. Maria este considerată, oficial, dispărută. Continuarea…la Cinema Cityplex Tomis. Un alt film ce poate fi vizionat în acest week-end este "Asasina", cu Taraji P. Henson.

"Asasina" urmărește povestea unei asasine plătite a cărei viață este dată peste cap după ce o misiune se sfârșește prost și ajunge să-și intersecteze destinul cu un tânăr băiat care trezește în ea instinctul matern latent.

Mary este o femeie puternică care lucrează pentru o familie de crimă organizată din Boston și a cărei viață se învârte mereu în jurul misiunilor periculoase pentru care își pregătește armele cu atâta grijă. Atunci când este angajată să ucidă un traficant de droguri, Mary descoperă mai târziu că a lăsat un copil orfan, iar viața ei suferă o schimbare radicală. Un an mai târziu, ea îl salvează pe băiat dintr-o viață periculoasă a străzii, dar este incapabilă să-i ofere copilului sau ei însăși un nou început.

Comentează știrea

Irina
11 februarie 2018
Oferta provocatoare- lucru part time

Oferta provocatoare: lucru part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Nu ratați filmele  de săptămâna aceasta!
Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest week-end
Pagina a fost generata in 0.4626 secunde