Ce amintiri vă leagă de OMUL Vasile Cojocaru?

347
Într-un cadru foarte restrâns, astă-seară, de la ora 17,45, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, Viorica Cojocaru, soția regretatului actor Vasile Cojocaru, își dorește să-i aibă aproape, pentru a comemora memoria celui care a avut un rol foarte important în cultura constănțeană, pe toți cei care au amintiri de împărtășit. "Și dacă anul trecut, într-un cadru mai larg, a fost comemorat artistul Vasile Cojo-caru, de data aceasta, într-un cadru intim, mi-aș dori să-i am alături, cu tot cu povești, pe cei care au petrecut timp prețios alături de Vasile Cojocaru", a declarat Viorica Cojocaru.

În urmă cu doi ani, în timp ce se afla la Casa de Cultură Constanța, pregătindu-se pentru a lucra cu studenții săi de la Facultatea de Arte a Universității "Ovidius", actorul constănțean Vasile Cojocaru a murit ca urmare a unui stop cardio-respirator.

A fost în slujba teatrului nu doar ca actor, ci și ca manager, fiind director al Teatrului "Ovidius" în perioada 2000-2002 și al Teatrului Dramatic Constanța în perioada 1990-1992. În 1974 a devenit actor al Teatrului Dramatic Constanța și, până în 2009, când s-a retras de la Teatrul de Stat, pentru a se dedica carierei academice, a jucat în zeci de spectacole.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Spectacole  de teatru  cu scop nobil
Joi, 15 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Cum vă place", la Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 1.1884 secunde