Caz șocant într-o școală din România! Un elev a fost strâns de gât de învățător până a rămas fără aer

559
Caz șocant într-o școală din România! Un elev a fost strâns de gât de învățător până a rămas fără aer - suparat-1539958874.jpg

Articole recomandate

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani a declanșat, vineri, o anchetă administrativă, după ce părinții unui elevi din clasa I de la Școala gimnazială din Viișoara au reclamat faptul că fiul lor a fost agresat de învățător.


Inspectorul general al IȘJ Botoșani, Gabriel Hîrtie, a declarat, pentru AGERPRES, că la nivelul unității de învățământ a fost constituită Comisia de disciplină, care va face un raport către conducerea școlii și către IȘJ.


"Cazul de la Viișoara se confirmă. La nivelul școlii se verifică contextul în care s-a produs incidentul și se vor lua măsuri", a afirmat Hîrtie.


Părinții copilului susțin că, din motive necunoscute, cadrul didactic l-ar fi strâns pe băiețelul de șapte ani de gât și ar fi lăsat urme pe corpul acestuia. 


Învățătorul vizat de anchetă nu este la prima abatere de acest tip, el fiind sancționat și în anul școlar precedent pentru fapte similare.


Sursă: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0543 secunde