Cât costă biletele la festivalul "Miturile Cetății"

279
1
Cât costă biletele  la festivalul

Articole de la același autor

Cea de-a doua zi a Festivalului Internațional de Teatru "Miturile Cetății" debutează, astăzi, la ora 11.00, cu o lansare de carte și conferința "Contraste și contradicții în jocul actorului de azi", susținută de Alexander Hausvater. 


Apoi, Teatrul de Stat Constanța va găzdui, la ora 18.00, spectacolul "Pyramus & Thisbe 4 You", după William Shakespeare, regia Alexandru Dabija, o piesă ce va fi pusă în scenă de actorii Teatrului Odeon din București. Mai târziu, la ora 21.30, constănțenii, dar și turiștii vor avea ocazia de a viziona piesa "Phedre, la derniere danse", după Sofocle. Acest spectacol este regizat de Julie Desmet, de la Teatrul din Nogent sur Marne, Franța. 


De precizat că prețurile biletelor pentru spectacolele din cadrul festivalului sunt următoarele: 7 lei - biletele la Teatrul de Stat, 5 lei - biletele de la Teatrul pentru Copii și Tineret, 10 lei - biletele pentru spectacolul "Metamorfoze". Acestea se pot achiziționa de la casieriile sau casele de bilete ale celor două teatre, care vor funcționa zilnic, între orele 10.00 și 19.00, pe toată durata festivalului. 


Biletele pentru spectacolul "Metamorfoze" pot fi achiziționate doar de la Teatrul de Stat. Reprezentațiile din Piața Ovidiu sunt gratuite. 


Comentează știrea

un spectator
20 iunie 2017
vai de voi, sau, vai de noi?

DEX - A pune în scenă = a regiza, a monta o piesă de teatru. Cum poți să scrii că actorii de la Odeon vor pune în scenă o piesă în seara asta la Constanța?!?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5585 secunde