Câștigă "Bani pentru școala ta!"

260
Câștigă

Articole de la același autor

Elevii de liceu pot câștiga finanțări de până la 10.000 de euro pentru școlile lor, dacă urmează un curs online gratuit de educație financiară și e-commerce, în cadrul competiției naționale "Bani pentru școala ta!".

Aflată la a doua ediție, competiția se adresează elevilor, absolvenților, profesorilor, părinților și oricăror susținători ai unităților de învățământ, cu vârsta mai mare de 15 ani.

Participanții își pot îmbunătăți cunoștințele financiare și de utilizare a comerțului electronic urmând unul sau ambele cursuri online - BaniIQ și Banii pe net pe platforma www.banipentruscoalata.ro. Ei trebuie să completeze chestionarul pre-training, să urmeze cu atenție fiecare modul și să-și verifice cunoștințele printr-un test final.

Fiecare instituție de învățământ este înregistrată automat în competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare participant ce urmează trainingul și completează testul de verificare a cunoștințelor.

Liceul cu cel mai mare număr de participanți care completează cursul va primi un premiu constând într-o sumă egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de euro. Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea liceului prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente moderne și resurse educaționale.

Competiția "Bani pentru școala ta!" este organizată de Junior Achievement Romania, în cadrul programului de educație financiară. Programul național JA de educație financiară pentru tinerii peste 15 ani, din care fac parte trainingurile BaniIQ și Banii pe net, are ca scop îmbunătățirea cunoștințelor financiare ale populației și promovarea unui comportament responsabil, în contextul în care peste 14% din românii cu vârste cuprinse între 14 și 45 de ani sunt analfabeți financiar, iar 65% au dificultăți sau nu reușesc să-și acopere nevoile financiare zilnice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Festivitate de deschidere la Palatul Copiilor
Pagina a fost generata in 1.3699 secunde