Căsătoria persoanelor de același sex, în România

110
Căsătoria persoanelor de același sex, în România - robertcazanciucresize5503704medi-1433497456.jpg

Articole recomandate

Căsătoria între persoane de același sex necesită mai multă atenție. Robert Cazanciuc a declarat că în România a fost "o evoluție spectaculoasă" a mentalității privind relațiile dintre persoane de același sex, precizând că se pune problema dezbaterii unei legi care să permită căsătoria, în timp ce Frans Timmermans a spus că homosexualii pot fi părinți extraordinari.

Prim-vicepreședintele CE, Frans Timmermans, a precizat că susține drepturile homosexualilor, amintind că în calitate de parlamentar olandez a solicitat adoptarea legii ce permitea căsătoriile între persoane de același sex.


 "Noi am fost prima țară din lume ce a acceptat acest lucru, într-un moment în care celelalte țări spuneau că e o nebunie. Dacă priviți ce s-a întâmplat de atunci e remarcabil (...) Fiecare stat membru trebuie să hotărască pentru sine și eu sper că exemplul unor state poate să influențeze și restul statelor unde nu există progrese în acest sens. Înțeleg că uneori durează mai mult, nu poți forța lucrurile, dar poți să vorbim despre asta", a spus oficialul european.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Un nou șef la DIICOT. Iată când
Pagina a fost generata in 0.5509 secunde