Carte-manifest, împotriva indiferenței societății românești

261
1
Carte-manifest, împotriva indiferenței societății românești - biblioteca-1455721668.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 18, la Librăria Curtea Brâncovenească va avea loc lansarea cărții "Călău și victimă", semnată de Alexandru Mihalcea.


Evenimentul, organizat de Colegiul Sfinții Martiri Brâncoveni din Constanța, este dedicat Sfântului Valeriu Gafencu - 64 de ani de la trecerea în neființă.


"Am scris această carte ca să le deschid ochii și urechile celor care au ochi de văzut și urechi de auzit, să afle ce a însemnat comunismul în România. Și să se întrebe: nu cumva societatea românească de astăzi, nu e în stare să preîntâmpine un nou val de constrângere, de autoritarism, de arbitrar? Nu cumva suntem loviți de boala mortală a indiferenței față de propria noastră soartă? Mă adresez în special tinerilor", a declarat autorul. 



Comentează știrea

ruslan
17 februarie 2016
Colaborare

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3297 secunde