Care vor fi noii decani de la Universitatea "Ovidius"?

2097
13
Care vor fi noii decani de la Universitatea
Agitație mare, ieri, la Universitatea Ovidius. Cei 17 candidați pentru funcția de decan au fost intervievați în vederea stabilirii noilor conducători de facultăți.

Comisia de concurs a evaluat cei 17 candidați, ținând seama, la fiecare în parte, de concordanța între planul managerial al candidatului cu planul managerial al rectorului ales, experiența managerială dovedită, capacitatea de lucru în echipă, recunoașterea națională și internațională ca membru în diverse organisme științifice, profesionale, etc., dar nu în ultimul rând, abilitățile de comunicare ale acestora.

Pentru fiecare criteriu din cele enumerate, candidații au primit câte un punctaj, ce urmează a fi adunat și afișat la încheierea concursului.

Candidații pot aduna un maximum de 60 de puncte la dosarul de concurs, și încă 40 în urma audierii de către comisia de concurs pe marginea programului managerial propus.

"Evaluarea decanilor a decurs în mod normal și nu a fost întâmpinată nicio problemă în acest sens. De asemenea, nu s-a înregistrat nicio contestație. Punctajul urmează să fie calculat până diseară (n.r. - ieri) și să fie publicat mâine dimineață (n.r. - astăzi)", a declarat, pentru "Cuget Liber", Daniel Citirigă, purtătorul de cuvânt al Universității "Ovidius".

Prin urmare, în această dimineață vom afla care sunt viitorii decani ai facultăților, căci punctajele sunt destul de greu de calculat.

Iată care sunt candidații care ar putea fi următorii decani ai Universității "Ovidius":

Facultatea de Litere: Mihaela Fulea, Lavinia Nădrag.

Facultatea de Teologie: Bogdan Moise, Nechita Runcan.

Facultatea de Istorie și Științe Politice: Emanuel Plopeanu, Cristian Moșnianu.

Facultatea de Drept, Științe administrative și Sociologie: George Șerban, Constantin Anechițoaie, Rodica Stăiculescu.

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole: Liliana Panaitescu, Irina Moise.

Facultatea de Educație Fizică și Sport: George Stănculescu, Mirela Damian.

Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia petrolului: Viorica Popescu, Anca Sterpu.

Facultatea de Matematică și Informatică: Cristina Flaut, Gabriel Iorgulescu, Eugen Zaharescu.

Facultatea de Științe Economice: Elena Cerasela Spătariu, Cristina Lazăr.

Facultatea de Medicină: Nicolae Ceamitru, Liliana Tuță.

Facultatea de Medicină Dentară: Aureliana Caraiane, Nicolae Ionescu.

Facultatea de Farmacie: Constanța Sava, Rodica Sîrbu, Mihaela Bratu.

Facultatea de Inginerie Mecanică, industrială și maritimă: Ionel Nicolae, Erol Cîrjali.

Facultatea de Construcții: Mihai Florea, Dragoș Vintilă.

Facultatea de Arte: Daniela Hanțiu, Mariana Frățilă.

Facultatea de Psihologie și Științe ale educației: Virgil Frunză, Rodica Enache.

Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

alex
11 aprilie 2012
invidia

Domnul Daniel Citiriga este un profesor foarte bun si bine pregatit. Felicitari domnule profesor!

gica contra
11 aprilie 2012
pentru unu si doi

Așa este tovarăși. Just a spus tov. Alex. Citirigă e f.f. cult și f.f. bun..la popice nautice, aruncarea cu privirea și gargară pe CTV. Cum domnu' nume, matale n-ai auzit de vechiu' cântec patriotico-rivaluționar "Ei nu știe să vorbește da' să vezi ce jefuiește". Cât despre cadindați se știe dinainte că Plopeanu va fi. Moșnianu candidează la mișto, pe loc repaus. Probabil va fi recompensat cu titlul de prodecan. Și așa nu are nicio treabă. Nu că plopistu' ar avea.

lemnu chirata
11 aprilie 2012
nimic nou la UOC

Ce17 candidati visati, doamna Nedelcu Sabrina? Sunt 35!!! 16 facultati cu 35 de candidati!!! Trecand peste acest aspect oarecum minor (exista un sambure de adevar, pentru ca cei 16 viitori decani se stiu de mult timp, deci restul care participa la concurs sunt de umplutura), ar fi interesant de stiut cati dintre lectorii prezenti la concurs indeplinesc criteriul de recunoașterea națională și internațională ca membru în diverse organisme științifice. E super comica faza asta. Primul care iese in evidenta, in mod pozitiv, este istoricul Plopeanu, care ajungea profesor daca nu erau posturile blocate de minister. Dar Mihaela Fulea, Daniela Hantiu, Cristina Flaut ce recunostere nationala si internationala au? Cine din mediul academic national sau, mai ales, international au auzit de ele? La ce conferinte internationale a participat Fulea? Ca CV-ul ei este mai subtire ca lama de ras Gillete.Ce experienta manageriala au cei care pana acum nu au avut posturi de conducere? Cum dovedesc ei experienta manageriala? Capacitate de lucru in echipa s-a vazut la Flaut, cum s-a paruit cu Cojoaca. Sau la Fulea care si-a subminat propria facultate si continua sa o faca, riscand inca o smetie peste fata din partea ARACIS-ului sau procese din partea fostilor studenti.Iar la comunicare sunt majoritatea repetenti. Sa nu mai vorbim de faptul ca unii au o atitudine de taran cand sunt la catedra, multi studenti plangandu-se de limbajul jignitor care li se adreseaza. Asta e situatia, spalati-va pe cap cu UOC, prezenta ingrijorator de mica de persoane interesate la Portile Deschise e un prim semn ca se merge intr-o directie aiurea. A fost un dezastru pe care nimeni nu il recunoaste, cele cateva sute de persoane cu adevarat interesate erau doar vreo 50, restul fiind parinti, bunici, militari, pensionari si mame cu copii in brate.

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

gica contrarila
11 aprilie 2012
prostului Student de la 5

Fraiere ...bolnav,ar trebui sa stii de atatea luni cine este gica contra...asa ca lasa-l in pace pe Plopeanu...stie el ce are de facut.

de pe margini
11 aprilie 2012
Bravo voua!

Bravo! Bravo! Bravo! Asa echipa unita si hotarata, mai rar! Faceti ce vreti cu tampitii de la Ovidius, cu gradele lor universitare luate pe sudoare, calcati-i in picioare si puneti-i sa va linga talpile, ca numai asta merita! Da! Decani-lectori, si aia cu facultati particulare la bord, cu licenta luata dupa 5 ani, cu foi matricole de tot rasul, cu lipsa ratiunii celei mai simple, din motive de inapetenta logica. Ma bucur din suflet ca va fac cu zambetul pe buze si ca va ofera tot ceea ce meritati. De la noi la alte universitati, distanta e in oameni si nu in km.Va aplauda toata lumea academica! Asa ceva???!!!Superb! Minunat! Coplesitor!Sunteti mari! Cei mai Tari!

gica contrarila
11 aprilie 2012
tot boului Student

Fraiere...tocmai ce iti spuneam,gica contra deja isi da cu parerea despre art.referitor la valorile necunoscute ale Dobrogei...deci are treaba cu Muzeul,cu alde ip3 etc...

un student
11 aprilie 2012
despre Citiriga

TACSU' LUI CITIRIGA DANIEL A FOST (SI POATE MAI ESTE INCA), PROFESOR LA TEOLOGIE. DE ASTA A AJUNS EL CADRU UNIVERSITAR. aSTA ASA... APROPOS DE "FAMILII" IN UNIVERSITATE

dilematic
11 aprilie 2012
pentru nr. 1

Nu cred ca citiriga e analfabet, cat cei care au redactat asemenea formule, in urma unui dialog. Dovada ca au schimbat textul.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cât te costă să devii student
Pagina a fost generata in 0.9954 secunde