La Liceul Internațional de Informatică

Care sunt premianții Concursului "Desenele micilor artiști"

342
Care sunt premianții Concursului
La Liceul Teoretic Internațional de Informatică din Constanța, a avut loc sâmbătă, 24 noiembrie, festivitatea de premiere a Concursului "Desenele micilor artiști", inițiat de Centrul European pentru Responsabilitate Socială (CERS), în parteneriat cu liceul-gazdă, având avizul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. 


Desfășurat în perioada 30 octombrie - 22 noiembrie, concursul s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, înscriși la grădinițele de stat și private, dar și din centrele de plasament din județul Constanța. Sute de mici artiști au reprezentat 30 de unități de învățământ din județul Constanța, cum ar fi Agigea, Amzacea, Casicea, General Scărișoreanu, Topalu, Gârliciu, Crucea, Ghindărești, Fântânele.

S-au distins premianții locului I: Lucia Fuduli, de la Grădinița Zubeyde Hanim (la categoria 3-4 ani), Robert Dumitrescu (categoria 4-5 ani), Bianca Gunache (categoria 5-6 ani), de la Grădinița "Amicii". Premiul de excelență și medalia de aur a obținut-o Yarina Lamine, tot de la Grădinița "Amicii".

Toți elevii înscriși în concurs au primit diplomă de participare. Ei au fost întâmpinați și premiați de directorul adjunct al Liceului Internațional de Informatică, prof. Alina Mihalache, și de dr. Cristina Dragomir, președinte CERS, dar și de către eleva Elif Memet, clasa a X-a a Liceului Internațional de Informatică și, în același timp, director de proiect al Concursului "Desenele micilor artiști".

Aflat la prima ediție, concursul a avut tema "Marea Neagră și cele patru anotimpuri", prin care organizatorii

și-au propus dezvoltarea valorilor culturale, a talentului plastic, a spiritului de competiție și fair-play în rândul tinerei generații și, în același timp, dezvoltarea imaginației și talentului creativ al participanților.

Pentru ediția următoare, dr. Cristina Dragomir și-a exprimat dorința de a coopta și partici-panți de nivel internațional.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : LuminaMATH merge mai departe
Marţi, 13 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Vrem și noi să fim jurnaliști!
Pagina a fost generata in 0.2441 secunde