Care mai este "Cultura tinerilor" din Medgidia

155
Care mai este

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia organizează, în perioada 12 - 17 noiembrie 2017, Conferința Tinerilor Europeni "YES EVENT", la care vor participa elevi din Estonia, Finlanda, Germania, Olanda, Polonia, România, Slovacia și Suedia. 


Aceștia vor dezbate în limba engleză tema "Cultura tinerilor". Conferința cuprinde o serie de prezentări și activități în grupuri internaționale cu temele: "Imaginea adolescentului contemporan", "Stereotipuri culturale", jocuri de rol, bufet internațional, dar și vizite ale obiectivelor turistice din zonă și din țară.


Pe de altă parte, acest eveniment va fi o oportunitate pentru elevii din Medgidia de a-și reprezenta țara, dar și de a interacționa cu alți tineri. Dintre activitățile care urmează a se desfășura amintim: crearea unei dimensiuni interculturale și multiculturale în educația tinerilor; crearea unei atitudini deschise față de alte culturi europene și valorizarea lor; crearea unei atitudini de cooperare a tinerilor europeni, așa cum este reflectată în Rezoluția Comunității Europene.


Nu în ultimul rând, adolescenții vor discuta despre conștientizarea importanței formării educației pentru egalitate de șanse, în cadrul unei Europe democratice, unite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9181 secunde