"Caravana isteților" revine la Constanța

170

Articole recomandate

Sâmbătă, 4 octombrie, Maritimo Shopping Center găzduiește un nou eveniment special dedicat copiilor inteligenți și intitulat "Caravana isteților - știu, mă informez, deci sunt cel mai bun".

Începând cu ora 16 și până în jurul orei 20, în zona de la Intrarea 2 a centrului comercial, toți cei prezenți vor beneficia de un program variat, din care nu vor lipsi momente artistice susținute de copii de la diferite cluburi de talente și din unități școlare ale județului Constanța, jocuri și concursuri cu premii și alte surprize. În cadrul evenimentului sunt invitați speciali Iolanda Ulmețeanu, Denisa Lucan, Dorin Gal, Daria Ștefan.

Evenimentul se adresează atât celor mici, cât și părinților și bunicilor care le vor fi alături. Distracția de sâmbătă a micuților va fi completată, la Maritimo, și cu noțiuni de prevenire și concursuri cu tematică rutieră, reprezentanții Compartimentului Prevenire din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Constanța fiind parteneri ai Caravanei. De la acest eveniment nu vor lipsi, ca de fiecare dată, trofeele pentru fiecare secțiune în parte, atât pentru preșcolari cât și pentru elevi.

"Caravana isteților" este adusă la Maritimo Shopping Center de Revista "Bubu - cel mai bun prieten". Printre parteneri se numără Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Inspectoratul General al Poliției Române - Direcția Rutieră, Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Agenția pentru Protecția Mediului, DHS - VIAȚA PRIN MIȘCARE. Parteneri media - Burda România prin revista Draga mea pentru copii!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 August 2014
Stire din Sport : Cupa Maritimo la Șah, ediția a II-a
Pagina a fost generata in 0.4175 secunde