X
X
Mai multe ştiri online:

Caravana GAUDEAMUS se apropie de Litoral

Ştire online publicată Marţi, 06 August 2013. Autor: Simona ANGHEL
În plin sezon estival, Radio România aduce cartea la malul mării. Între 11 și 15 august, toți cei care doresc să se distreze altfel, sunt așteptați pe faleza Radio Vacanța din Mamaia, la cea de a cincea ediție de vacanță a Târgului de carte GAUDEAMUS.
Evenimentul, care încheie Caravana GAUDEAMUS 2013, este organizat de Radio România - echipa Gaudeamus și Radio România Constanța - Radio Vacanța și se înscrie în seria aniversară care marchează 85 de ani de radiofonie românească și 20 de ani de la debutul Programului LECTURA - Târgurile GAUDEAMUS. 


Organizat într-o formulă inedită, adaptată sezonului (soare și vacanță) și locului (una dintre cele mai îndrăgite plaje de pe Litoralul românesc), Târgul GAUDEAMUS va avea câte o surpriză pentru toți cei care îi vor trece pragul: mii de cărți numai bune de luat la plajă, pentru toate vârstele și gusturile, la prețuri potrivite pentru sezonul de reduceri; cele mai noi titluri, livrate direct pe plajă, pentru cei care nu mai au răbdare până ajung acasă; concursul Miss Lectura, adresat celor mai frumoase vizitatoare amatoare de lectură la malul mării; un program de vizitare accesibil tuturor, împătimiți de plajă sau amatori de distracții nocturne, târgul fiind deschis zilnic între orele 16 și 23. 


Timp de cinci zile, Poliția GAUDEAMUS va patrula pe plaja din Mamaia și îi va "amenda" pe toți cei pe care îi va găsi citind, cu numeroase cadouri; "amenda" pentru lectura pe plajă va fi suportată de către organizatori, Radio România Constanța - Radio Vacanța și echipa Gaudeamus. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3713 secunde