Caravana filmelor TIFF poposește la mare

228
Caravana filmelor TIFF poposește la mare - caravanafilmelortiff1-1596986928.jpg

Articole de la același autor

Cinci filme de excepție vor putea fi vizionate în premieră, la Constanța, în aer liber, în Parcul Arheologic, săptămâna aceasta și săptămâna viitoare. Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" va difuza peliculele în cadrul proiectului cultural cinematografic "Caravana filmelor TIFF". Cele mai provocatoare filme ale momentului, prezentate în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, vor fi prezentate și la Constanța, pentru susținerea tinerilor cineaști.

Astfel, în această seară, de la ora 21.00, va fi difuzat filmul "La belle epoque! – Cei mai frumoși ani!", o comedie franceză cu Daniel Auteuil, Guillaume Canet și Fanny Ardant, filmul cu care s-a deschis TIFF anul acesta. Pe 17 august, tot de la ora 21.00, este programată proiecția peliculei "The County – Ținutul", o comedie-dramă, produsă în Islanda, Danemarca, Germania și Franța. Marți, 18 august, va fi prezentat fimul "The Heist of the Century – Jaful secolului", comedie, crimă din Argentina, iar, pe 24 august, comedia, dramă "Babyteeth", din Australia.

Seria filmelor TIFF se va încheia la Constanța marți, 25 august, cu proiecția peliculei "Corpus Christi (Boze Cialo", o comedie dramatic-polonezo-catolică, despre un june infractor care ajunge într-un sat și se dă drept popă.

Intrarea la toate difuzările este liberă, însă numărul de locuri este limitat, tocmai pentru a putea respecta măsurile de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5471 secunde