X
X
Mai multe ştiri online:

Caravana educațională Guerilla Verde ajunge și la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 25 Martie 2015. Autor: Simona ANGHEL
Lansată în 2009, Guerilla Verde este prima caravană de film cu mesaj ecologic din România. Caravana se desfășoară sub forma unor evenimente locale care conțin: proiecții de film, dezbateri, concursuri. Evenimentele sunt organizate în companii (pentru angajați și parteneri), școli, licee, universități, săli de cinema, săli de spectacol, cu intrarea liberă. 


Caravana educațională Guerilla Verde s-a constituit drept o modalitate alternativă de educație și învățare, prin care elevii și studenții participanți și-au însușit cunoștințe despre protecția mediului, reciclare și încălizire globală, termeni cheie care au definit proiecțiile de film. Obiectivul acestui proiect este de a determina populația să aibă inițiative concrete pentru protecția mediului prin implicarea în acțiuni de voluntariat, dar și ce pot face în viața de zi cu zi pentru a deveni mai responsabili față de mediu. Dar cum caravana va ajunge la Constanța între 11-14 mai, vom mai reveni cu amănunte.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2453 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3241 secunde