"Capra cu trei iezi" îl înfruntă, din nou, pe lupul cel lacom

Vineri, 17 Mai 2019
281
Vă mai amintiți povestea lupului și a celor trei iezi? O puteți afla duminică, 19 mai, de la ora 11.30, la Teatrul de Tineret și Copii "Căluțul de Mare". Aici sunteți așteptați la o nouă întâlnire cu "Capra cu trei iezi", în regia lui Gabriel Apostol. Scenariul este semnat de Cristian Pepino, scenografia de Daniela Drăgulescu, iar muzica de Dan Bălan. 


Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani și durează 55 de minute. Despre această piesă, actorii constănțeni spun că nu lasă deloc un gust amar așa cum se-ntâmplă citind povestea lui Ion Creangă. 


Ba dimpotrivă, regizorul a reușit să creeze, de data aceasta, un spectacol plin de vioiciune, cântece, dans și umor. 
Aici, iezii neascultători și obraznici sunt păcăliți și înghițiți de crudul, perfidul și lacomul lup, iar maleficul lup este pedepsit și aruncat în foc de înțeleapta și iubitoarea mamă capră, ajutată de iedul ei cel mic, harnic și cuminte.  
Finalul spectacolului îi aduce la viață pe iezi dar și pe găinile înghițite de lup, spre încântarea și bucuria tuturor spectatorilor care părăsesc sala de spectacol încântați că răul a fost pedepsit, iar tristețea și suferința sunt dominate de vioiciune.
Pagina a fost generata in 0.1859 secunde