Când încep comunicările Sesiunii Internaţionale „Pontica”

216
Când încep comunicările Sesiunii Internaţionale „Pontica” - pontica-1599753410.jpg

Articole de la același autor

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța va organiza, în perioada 15-16 octombrie, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, ediția cu numărul 53 a sesiunii științifice internaționale „Pontica”. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea, Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius”. Ediția din acest an se intitulează „Istorie și Arheologie în spațiul vest-pontic”.

Comunicările vor fi prezentate în următoarele secțiuni, grupate pe domenii: Pre-Protoistorie, Greco-Romană, Medievală, Modernă-Contemporană, Numismatică, Conservare-Restaurare. De asemenea, participanții vor prezenta în fața publicului teme precum Arheologia otomană în Dobrogea, Analele Dobrogei la Centenar. Modernitate și contemporaneitate în Dobrogea, Stat și societate în România comunistă și post-comunistă.

Potrivit directorului Muzeului de Istorie, Sorin Colesniuc, formularul de înscriere va fi trimis pe adresa [email protected], până la data de 30 septembrie. Lucrările prezentate în cadrul sesiunii, precum și alte materiale propuse spre publicare vor fi incluse în cuprinsul numărului 53 al publicației. Expedierea materialelor se va face pe adresa [email protected], pentru cele care privesc preistoria, antichitatea și perioada medievală sau [email protected], pentru cele care tratează perioada modernă-contemporană, până la data de 30 octombrie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3681 secunde