Cadrele didactice, instruite să medieze conflictele în școală

316
2
Cadrele didactice, instruite să medieze conflictele în școală - cadreledidactice-1423592242.jpg

Articole de la același autor

Violența în rândul copiilor se manifestă destul de frecvent în școli și poate lua atât forma verbală, cât și forma fizică. Pentru ca profesorul să acționeze pentru prevenirea și soluționarea conflictelor, este necesar ca acesta să le recunoască și să le cunoască stadiile de evoluție.

Casa Corpului Didactic Constanța supune atenției dascălilor interesați programul de formare continuă "Medierea situațiilor conflictuale și de criză în clasa de elevi", care își propune formarea cadrelor didactice cu privire la tehnicile de soluționare creativă a conflictului.

Cursul conține teme precum Definiția conflictului. Tipuri de conflict; Dinamica conflictului. Gestionarea conflictului. Stiluri de răspuns la conflict; Comunicarea. Bariere în comunicare; Negocierea. Fazele negocierii. Tehnici de negociere. Calitățile unui negociator; Definiția și teoria medierii. Avantajele medierii. Principiile medierii; Fazele procesului de mediere. Rolul mediatorului. Etica în mediere.

Cursul se va desfășura în perioada 14 februarie - 7 martie, iar contravaloarea lui este de 65 de lei.

Formator: Cristina Barabaș - profesor grd. I, formator, mediator autorizat de Consiliul de Mediere. Monitor curs, prof. metodist Anamaria Burada. 

Comentează știrea

assnum0eajt0
7 aprilie 2016
ahzvzrbb

view

assnummebfph
12 iunie 2016
gppcts1u

vermox mebendazole avodart celebrex

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Necazuri ce pot fi evitate
Pagina a fost generata in 0.3065 secunde