"Boeing Boeing", comedia-fenomen "aterizează" pe litoral!

240

Articole recomandate

Vacanța de vară este așteptată, cu mic, cu mare! De aceea, relaxarea și distracția sunt cele mai vizate. Pentru a avea activități de neuitat la malul mării, Teatrul "Elisabeta" din București vine special pe litoral, cu spectacole de comedie la Teatrul de Vară

din stațiunea Jupiter.

Astfel, cea de-a doua stagiune estivală debutează cu comedia-fenomen "Boeing Boeing". În cadrul acesteia, vor fi momente de neuitat pentru spectatorii care vor alege să-și condimenteze sejurul cu râsete și bună dispoziție.

Cea mai jucată comedie a Teatrului "Elisabeta", "Boeing Boeing", care, de la premieră și până în prezent, a fost vizionată de peste 60.000 de spectatori, va "ateriza" pe litoral, vineri, 19 iulie, ora 20.30 (cu Maria Buză, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gîlea, Iulian Bălan), respectiv 2 august, ora 20.30 (cu Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Anca Sigartău, Raluca Ghervan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Iulian Bălan).

În piesa de teatru veți face cunoștință cu un arhitect care are trei logodnice stewardese, care nu știu una de cealaltă. Programul este bine pus la punct, astfel încât femeile își petrec fericite timpul cu logodnicul lor. Însă apariția unei aeronave mai puternice dă orarele de zbor peste cap, iar cele trei sunt pe cale să se întâlnească exact în casa arhitectului. Continuarea este spumoasă, nu o ratați! În plus, fiecare spectacol va fi însoțit de o tombolă cu un premiu răcoros: o mini-vacanță la munte.

v v v

Mai mult, Teatrul "Elisabeta" a mai pregătit o surpriză pentru publicul său: la finalul spectacolelor, spectatorii sunt invitați să participe la sesiunile de autografe și fotografii cu actorii lor îndrăgiți. Copiii sub 5 ani au accesul gratuit fără acordare de loc, iar copiii între 5 și 10 ani beneficiază de 50% reducere la prețul biletului.

Totul se va desfășura în aer liber, la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6588 secunde