Bijuterii muzicale instrumentale pentru melomani

267
Bijuterii muzicale instrumentale pentru melomani - bijuteriimuzicalesursatnobd33-1592573170.jpg

Articole de la același autor

"Marea și muzica" este concertul de bijuterii muzicale instrumentale pe care îl vor susține duminică, 21 iunie, de la ora 20.00, artiștii Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" pentru constănțeni și turiști.

Soliștii care vă vor încânta sunt: Sebastian Tegzeșiu, Carmen Simion, Rodica Nurla, Ioana Crudu, Dumitru Porcescu, Adeline Penescu, Simion Crudu, Costinel Florică, Anca Scarlat, Vladislav Zodieru, Cristina Tegzeșiu, Natalia Gribnic, Dan Simion, Sergiu Rotari, Alexandru Feraru, Veaceslav Ghilescu, Sorin Mustățea, Nicolae Gribnic, Dorin Ioan și Iurie Postolache. Astfel, în parcul din fața teatrului veți avea ocazia de a audia lucrări din creația compozitorilor Eyler, Vivaldi, Kreisler, Sostakovici, Mozart, Joplin, Piazzolla, Lovland, Chiriac, Faure McLean, Elgar, Bartok, Grieg. Evenimentul va dura 80-90 minute, fără pauză.

Organizatorii informează publicul că ieșirea spectatorilor se face prin spatele perimetrului rezervat, pe treptele din dreapta și din stânga acestuia. De asemenea, la părăsirea spațiului se va ține seama de distanțarea de 1,5 m între persoane. În cazul în care, pe durata evenimentului, un spectator prezintă semne de orice fel de afecțiune, personalul de ordine va ajuta la evacuarea acestuia și îl va îndruma către cel mai apropiat punct de control medical.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.416 secunde