Biblioteca Județeană vă invită la o serie de surprize nocturne

240
Biblioteca Județeană  vă invită la o serie  de surprize nocturne - bibliotecajudeteana4-1569602360.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare toamnă, Biblioteca Județeană Constanța "Ioan N. Roman" din Constanța organizează evenimentul "Noaptea Bibliotecii". Cu această ocazie, atât adulții, cât și cei mai mici dintre cititori sunt așteptați sâmbătă, 28 septembrie, între orele 16.00 și 24.00, la sediul instituției de cultură, unde pot lua parte la o mulțime de activități, toate la fel de interesante și captivante: expoziții, lansări de carte, ateliere interactive. În plus, toată lumea va putea face tururi de bibliotecă, prilej de a descoperi lucrările de valoare din Colecțiile Speciale ale bibliotecii.

Totodată, în holul central al instituției vi se va schița chipul, desenele urmând a fi dăruite cititorilor de către graficianul Leonte Năstase. Deci, nu ezitați! Bibliotecarii vă așteaptă cu brațele deschise la ateliere de grafică și desen, puzzle-uri pentru copii și adulți, activitatea "Biblioteca prin ochi de copil", ateliere de creație de semne de carte handmade.

Tot în intervalul menționat va avea loc și concursul "Ghicește povestea: lectură pentru cei mici", Păcălici și Tândăleț: lectură de familie etc. Nu în ultimul rând, publicului i se va arăta lumea antică în imagini contemporane, prezentată în imagini 3 D, de către arheologul Laurențiu Cliante.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8521 secunde