Basme și spectacole online, în week-end, la Constanța

332
Basme și spectacole online, în week-end, la Constanța - basmesipovesti1-1588942633.jpg

Articole de la același autor

Acesta este ultimul weekend pe care îl mai petrecem în case, până la marea relaxare de săptămâna viitoare. Instituțiile de cultură din Constanța ne-au pregătit un program interesant, ce cuprinde spectacole de teatru, atât pentru copii cât și pentru adulți, sesiuni de povești, dar și reprezentații cu delfini.

Sâmbătă, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, iar, de la ora 18.00, puteți urmări mituri, legende și povestiri reunite sub titlul "Legendele Dobrogei", pe pagina de Facebook a centrului.

Tot de la ora 11.00, Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" îi invită pe picii de peste trei ani la spectacolul "Visele". Regia artistică și scenografia îi aparțin lui MC Ranin. Spectacolul poate fi urmărit pe pagina de Facebook a teatrului. La aceeași oră este programat și spectacolul cu delfinii Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, pe Facebook – Delfinariu Constanța. Dacă doriți să vizionați și piesa de teatru, dar să vă distrați și cu delfinașii jucăuși, la ora 15.00, va mai fi o reprezentație, pe aceeași pagină.

Seara este rezervată adulților, pentru care Teatrul de Stat Constanța prezintă spectacolul "Cea mai frumoasă soție". Piesa va fi transmisă pe pagina de Facebook a instituției.

Duminică, de la ora 11, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" le dă din nou întâlnire celor mici cu basmele și poveștile românești. Delfinii se vor da din nou în spectacol, la orele 11.00 și 15.00. Iar, de la ora 19.00, Teatrul de Stat Constanța prezintă piesa "Uciderea lui Gonzago".

Spectacolele Teatrului "Căluțul de Mare", ale Delfinariului și ale Teatrului de Stat pot fi vizionate numai la orele menționate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6211 secunde