"Barza domnului ministru" ajunge la Casa de Cultură Constanța

332

Articole de la același autor

Pe 15 februarie, ora 19.00, actorii Teatrului "Principal" vă invită la  Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, la comedia "Barza domnului ministru", o adaptare după Andre Roussin. Distribuția este formată din Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi, Doina Teodoru. Regia este semnată de Lucian Iancu. 


Ce se poate întâmpla când soția unui important om de stat a rămas însărcinată?! Dar dacă, în același timp, află că și fiica, viitoarea noră și fata în casă au rămas toate însărcinate?! Evident, un haos complet, în care fiecare crede altceva despre fiecare. Încurcături, qui-pro-quo-uri și tot felul de aventuri și năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?


Organizatorii spun că veți urmări o comedie explozivă și extrem de vie, la care actorii și regizorul vă invită să râdeți copios și să vă simțiți bine. Altfel spus, sunteți așteptați la un spectacol viu, plin de energie și voie bună, un spectacol proaspăt, care vă va da șansa să uitați, pentru un timp, de grijile zilnice și să vă amuzați alături de câțiva dintre actorii de seamă ai teatrului romanesc.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3622 secunde