Balerinele Școlii de balet "Nicolae Spiresc"" au fost premiate

173
Balerinele Școlii de balet

Articole de la același autor

La finalul celei de-a XI-a stagiuni a Școlii de Balet "Nicolae Spirescu" din Cumpăna, balerinele si profesorii au primit diplome, in semn de apreciere fata de activitatea lor. 


Ieri, pe scena Casei de Cultură din localitate, au fost invitate personaje de basm, care au făcut reverențe în fața publicului, în pași de balet clasic și contemporan, în coregrafii semnate de profesoarele Eva Spirescu și Teodora Spirescu. 


Invitata galei din acest an a fost Melissa Călin, de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța, care este o elevă cu merite deosebite, care, începând din anul următor, va studia la școala de balet din Stuttgart. 


Primăria și Consiliul Local Cumpăna au oferit elevelor și profesorilor școlii de balet diplome de excelență. Viceprimarul Florin Neagu, prezent la evenimentul festiv, a înmânat diplomele și a felicitat elevele Școlii de Balet "Nicolae Spirescu" pentru performanțele obținute la concursuri și festivaluri. Nicolae Spirescu, directorul primei școli de balet din mediul rural din România, , a primit o diplomă de excelență "pentru activitatea deosebită în recunoașterea valorilor, cât și pentru promovarea cu profesionalism a baletului în mediul rural". Delia Glodeanu, Ghiuli Șachir, Carolina Smadu, Cătălina Bucurenciu, Bianca Sevastian, Miruna Mocanu, Alessandra Nichita, Adelina Daria, Alina Tabert, Bianca Stanciu, Izabela Manoilă, Diana Marin, Iulia Șerban, Amalia Costea, Gabriela Nae, Adelina Bolboașă, Diana Leacă, Diana Baciu, Ingrid Ermalai sunt balerinele școlii din Cumpăna. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2165 secunde