Bacalaureat 2020. Ce se va întâmpla cu elevii care își dau examenele în etapa specială

126
Bacalaureat 2020. Ce se va întâmpla cu elevii care își dau examenele în etapa specială - monicaanisiefotogovro640x400-1591551384.jpg

Articole recomandate

Sesiunile speciale de la Evaluarea Națională și Bacalaureat organizate pentru elevii care, din motive de sănătate, nu vor putea participa la prima sesiune vor recunoaște eventualele probe pe care aceștia au apucat să le dea inițial, a declarat duminică seara, la Digi24, ministrul educației, Monica Anisie.


Elevii care își dau examenele în etapa specială nu vor fi prejudiciați în niciun fel și vor avea șanse egale cu ceilalți atât la admiterea în liceu, cât și la facultate, a asigurat ministrul educației. De pildă, pentru cei care susțin Evaluarea Națională, probele sesiunii speciale se încheie la 4 iulie, iar prima etapă a admiterii la liceu începe la 10 iulie.


De asemenea, în ccentrele speciale care sunt pentru înscrierea elevilor de etnie romă sau pentru cei care vor să se înscrie la liceu în alt județ decât cel în care au absolvit, aceste înscrieri se vor face online, și nu în ședință publică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9355 secunde